Doe een vriendschap cadeau!

En ontvang een luxe kaartenbox

Mede dankzij de steun van een trouwe groep donateurs is het Chabot Museum uitgegroeid tot wat het nu is. Een museum voor internationaal expressionisme met een interessante eigen collectie werken van Henk Chabot, zijn tijdgenoten en hedendaagse geestverwanten.

Vanaf € 50,- per jaar ben je altijd als eerste op de hoogte, kan je het Chabot Museum onbeperkt met twee personen bezoeken en draag je bij aan een plek voor rust en inspiratie, in het bruisende hart van de stad. Een persoonlijke kunstbeleving op wereldniveau.

Bij elke vriendschap ter waarde van minimaal € 50 die je aan iemand cadeau doet, ontvang je nu een ansichtkaartenbox. De box bevat 16 dubbele kaarten met enveloppen met een selectie van werken uit de collectie van het Chabot Museum. Natuurlijk ingepakt in ons eigen Chabot cadeaupapier.

Vriendschap cadeau doen?

Maak minimaal € 50,- over op rekening NL78ABNA.0.42.16.43.994 t.n.v. de Stichting Hendrik Chabot o.v.v. Vriend cadeau en stuur een e-mail naar mail@chabotmuseum.nl .

We maken het dan zo snel mogelijk in orde. Een nieuwe vriendschap is immers een prachtig cadeau.

Vanwege de nieuwe strengere maatregelen is het helaas niet mogelijk om de ansichtkaartenbox op korte termijn per post te verzenden. Vriendenpas en informatie over de kaartenbox worden daarom wel direct verstuurd per e-mail. Nieuwe vrienden maken kan gelukkig altijd!

ANBI – Schenken aan het Chabot Museum

Het Chabot Museum is door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. Dat betekent dat er fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden zijn om te schenken. Wist u bijvoorbeeld dat een schenking spreiden over meerdere jaren gunstiger uit kan pakken dan een eenmalige schenking?
zie belastingdienst.nl/anbi

Meer weten? Neem contact op met directeur Jisca Bijlsma via j.m.bijlsma@chabotmuseum.nl.

Gerelateerd

Museumparkvilla’s

Aan de rand van het Museumpark staan zes monumentale villa’s, gebouwd vanaf de jaren dertig tot midden jaren zestig. De...

De collectie Schortemeijer

Kees Schortemeijer (1894-1979) bracht een omvangrijke collectie bijeen van beelden en werken op papier van Rotterdamse kunstenaars, maar ook een...

LUISTER

Brand van Rotterdam Het monumentale schilderij Brand van Rotterdam, dat Henk Chabot schilderde in de zomer van 1940 naar aanleiding van...