Een Feest voor het Oog
VIER MEE! Grand publieksopening op 15 en 16 juni

In het weekend van 15 en 16 juni wordt de tentoonstelling EEN FEEST VOOR HET OOG voor publiek geopend. De rode loper ligt letterlijk uit voor iedereen die graag deze bijzondere plek voor rust en inspiratie in Museumpark Rotterdam wil ervaren.

Het hele weekend biedt het Chabot Museum Rotterdam een vrij entree. Tegelijkertijd zijn er in de museumtuin diverse activiteiten in het kader van de Rotterdam Architectuur Maand en Dag en Nacht van de Architectuur te beleven.

Ook worden er gratis instaprondleidingen aangeboden in het museum. Aanmelden kan bij de balie. De rondleidingen vinden plaats op 15 juni om 11:15 en op 16 juni om 12:30 en 14:00. Let op: vol = vol.

Daarnaast is er een gratis pendelbus van het Chabot Museum/Museumpark naar de portiersloge bij de Van Nellefabriek, vanwaar elk half uur rondleidingen starten samen met UrbanGuides, over de tuin van Mien Ruys, over kolonialisme, familierondleidingen met workshops. 

Gerelateerd

Voorwaarden online tickets

PRIVACY VERKLARING Wij respecteren uw privacy. Lees hier de PRIVACY VERKLARING VAN CHABOT MUSEUM ROTTERDAM. HUISREGELS...

Meet the artist: rondleiding met Emma van Noort door de Kiefhoek

Rotterdam Architectuurmaand Chabot Museum en UrbanGuides presenteren ‘Christine’s Choreography’ van Emma van Noort in museumwoning De Kiefhoek. Laat je meevoeren...

Schenking oorlogscollectie Chabot

De oorlogscollectie met 26 werken van Henk Chabot zijn als schenking overgedragen aan het Chabot Museum....