23 juni – 17 juli 2022

SO HERE WE ARE NOW

Conny Janssen Danst

in Van Nellefabriek Rotterdam

Van 23 juni t/m 17 juli 2022 strijkt Conny Janssen Danst neer in de Van Nelle Fabriek met de locatievoorstelling SO HERE WE ARE NOW. Dit is een remake van de voorstelling uit 2007 waarmee het Rotterdamse dansgezelschap in het distributiecentrum van de voormalige koffie- thee- en tabaksfabriek destijds het architectuurjaar ‘Rotterdam City of Architecture’ markeerde.


Het Chabotmuseum is partner van SO HERE WE ARE NOW en biedt gedurende het evenement in de weekenddagen rondleidingen aan voor aanvang van de voorstelling.

Meer info en reserveren:

connyjanssendanst.nl

In aanloop naar de voorstelling maakte filmmaker Davide Bellotta [Three Hands] deze korte dansfilm waarin de dansers het fabriekscomplex dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat dansend ontdekken.

Meer info: connyjanssendanst.nl

CONNY JANSSEN DANST loves ROTTERDAM #4: Van Nelle Fabriek

CREDITS

Concept: Conny Janssen & Davide Bellotta

Choreografie: Conny Janssen

Director of photography: Davide Bellotta

Camera & montage & kleurbewerking: Three Hands | Davide Bellotta

Dansers: Ovidi Álvarez Ferré (trainee), Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Hiro Murata, Mariko Shimoda, Diljá Sveinsdottir (trainee), Toon Theunissen (trainee), Remy Tilburg, Sophie Tukker (trainee), Carmine Vigliotti (trainee), Liza Wallerbosch, Sarah Zechut (trainee)

Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Muziek: Marjolein Peters

Repetitor: Erik Spruijt

Communicatie: Sarah den Engelse & Ellen Geijs

Deze korte dansfilm is de vierde aflevering van de serie Conny Janssen Danst loves Rotterdam. Door dans op deze manier in de stad in beeld te brengen, wil Conny Janssen Danst het talent en de architectuur waar Rotterdam zo rijk aan is omarmen. Uit liefde voor de stad die voor Conny Janssen een enorme bron van inspiratie vormt.

Gerelateerd

Het wordt reusachtig goed

Openingsprogramma 6 mei 2022...

SCHILDEREN MET AARDE EN LUCHT

Lotte Oppenhuis en Observatorium Ontwerpend onderzoek naar de combinatie van twee ambities: een nieuw recreatieterrein aan de Rotte en een...

18 juni 22: Museumnacht

Schilderen met aarde en lucht Vind Chabot terug in het landschap van nu (en hang het thuis aan de muur...