Open Monumentendag 2021

zaterdag 11 en zondag 12 september

Rondleiding Van Nellefabriek

De rondleiding start bij de Van Nellefabriek.
Hier word je bij de portier, aan de ingang van het terrein, opgewacht door de gids. Tijdens OPEN MONUMENTENDAG rijdt ‘onze eigen’ pendelbus van Snelle Vliet tussen het Museumpark en de Van Nellefabriek.
De vertrektijden sluiten aan op de tijden van de rondleidingen.
Je bent van harte welkom om gebruik te maken van deze bus.
Let op: in de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

zaterdag 11 en zondag 12 september

12:00

13:00

14:00

15:00

Max. 15 deelnemers per groep

Van € 19,50 voor € 10,-

Pendelbus tussen Museumpark en Van Nelle

Start- en eindpunt Van Nellefabriek

Koop Tickets

Vertrektijden Museumpark > Van NelleFabriek
11:40
12:40
13:40
14:40
15:40
Vertrektijden Van Nellefabriek > Museumpark

12:10
13:10
14:10
15:10
16:10

Praktische informatie, voor je bezoek:
  • De gids wacht je op bij de Van Nellefabriek. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Daar start (en eindigt) de rondleiding. In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Maak je gebruik van de bus? Het dragen van een mondkapje in de bus is verplicht.
  • Omdat het Chabot Museum momenteel alleen te bezoeken is in een vooraf gereserveerd tijdslot, is een kaartje voor de rondleiding Van Nellefabriek niet inclusief entree Chabot Museum. Je bent van harte welkom om ook het Chabot Museum (gratis) te bezoeken, maar daar dien je zelf een apart tijdslot voor te boeken. Je ontvangt hiervoor een kortingscode bij je reservering van de rondleiding.
  • Tijdens het weekend van Open Monumentendag is het extra druk. Dat betekent dat het museum eerder vol gereserveerd is dan normaal. De kortingscode die je ontvangt bij de reservering voor Van Nelle blijft geldig. Je kunt dus gemakkelijk het Chabot Museum een andere keer gratis bezoeken, als het minder druk is.

Je bent ook van harte welkom het Chabot Museum (gratis) te bezoeken, maar daar dien je zelf een apart tijdslot voor te boeken. Kies de optie OMD / DvA volwassene. Het kan zijn dat het niet lukt om op dezelfde dag het Chabot Museum te bezoeken. Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 is het aantal toegestane bezoekers in het Chabot Museum beperkt.

TIP:

Theatrale kinderrondleiding door de Van Nellefabriek door Studio de Bakkerij (ook leuk voor ouders!)

Rondleiding Van Nelle in de koloniale tijd

Reserveren via Open Monumentendag

Gerelateerd

Content Aware Fill – videoinstallatie

Een adembenemende ervaring op één van de mooiste villa’s van Rotterdam. Nicole Martens (beeld) en Jonny Nash (geluidscompositie) dompelen het...

Visit the Van Nelle Factories with Chabot

Along the bank of the river Schie lies a remarkable UNESCO World Heritage site: the Van Nelle Factory. The unique building from 1931...

Nieuwe schenkingen hedendaagse kunst voor collectie Chabot Museum Rotterdam

Het Chabot Museum in Rotterdam ontwikkelt zich tot een plek waar hedendaagse kunstenaars zich sterk thuis voelen. Dankbaar mocht het...