Content Aware Fill – videoinstallatie

Een adembenemende ervaring op één van de mooiste villa’s van Rotterdam. Nicole Martens (beeld) en Jonny Nash (geluidscompositie) dompelen het gebouw van het Chabot Museum onder in kleur en geluid met de videoprojectie ‘Content Aware Fill‘.

De compositie voert je in 45 minuten van een lichte luchtige vrijheid naar een intens en dramatisch middenstuk om door te evolueren naar een viering van weerbaarheid en vrijheid. Een abstract en subtiel verhaal over tijden van beperking en verlies maar ook over verbeeldingskracht, viering en vrijheid.

30 september 2021

20:30 – 22.45 uur

Koop Tickets

Content Aware Fill is een audiovisuele compositie van Nicole Martens (NL) and Jonny Nash (UK/NL). In samenwerking met dublab Los Angeles, USA en met steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie wordt deze installatie groots getoond in Los Angeles op the River Bank (28.08.2021) en in Rotterdam op het Chabot Museum (30.09.2021).


Tijdens de lockdown, opgesloten en afgezonderd van familie, vrienden, geliefden en gelijkgestemden, bood het maken van Content Aware Fill verbinding, betekenis en opluchting in een verontrustende periode. Nu biedt Content Aware Fill een moment van verwondering, een betoverende en gedeelde ervaring in het hart van de stad waar ruimte is om elkaar op te ontmoeten. (Nicole Martens)

Gerelateerd

Museumpark Vriendenweek

1 t/m 6 septemberSPECIAAL VOOR ALLE VRIENDEN! (ook de allernieuwste natuurlijk) Dit jaar geen vriendendag maar een vriendenweek! Tijdens de...

Open Monumentendag 2021

zaterdag 11 en zondag 12 september Rondleiding Van Nellefabriek De rondleiding start bij de Van Nellefabriek.Hier word je bij de...

De villa

Het Chabot Museum is sinds 1993 gevestigd in een van de mooiste villa’s van Rotterdam. Dit monument van het Nieuwe...