21 & 28 okt, 11 nov: Villa in de Duinen

NIEUWE DATA 2017!

EXCLUSIEF MET CHABOT TE BEZOEKEN
In de duinen van Hoek van Holland ligt een bijzonder woonhuis. Een droom van een villa, waar architectuur, kunst en landschap elkaar ontmoeten. Het uitgesproken gebouw, dat in een modernistische traditie staat, gaat een duidelijke relatie aan met haar omgeving en biedt onderdak aan de collectie moderne en hedendaagse kunst van de bewoners. Met werk van onder meer Henk Chabot, Charley Toorop en Eva Besnyö.

Het Chabot Museum biedt de unieke kans deze Villa in de Duinen te bezoeken. Ervaar het bijzondere verhaal waarin mensen en ideeën elkaar ontmoeten en samen een unieke plek creëren.

DE STIJL VAN CHABOT II
De rondleiding in de Villa in de Duinen sluit aan bij de tentoonstelling DE STIJL VAN CHABOT II die vanaf 31 oktober in het Chabot Museum te zien is.

ARRANGEMENT VILLA IN DE DUINEN
De rondleiding is uitsluitend in arrangementsvorm te boeken. Het volledige arrangement bestaat uit: rondleiding Villa in de Duinen (Hoek van Holland), bezoek Chabot Museum op eigen gelegenheid, en boek Villa in de Duinen met teksten van o.a. architecten Rogier van den Berg en Daan Zandbelt en foto’s van de woning en collectie van o.a. René de Wit.

DATA
21 oktober 2017
28 oktober 2017
11 november 2017

13.00 uur en 15.00 uur

 

DEELNAME
€ 34,- (incl. entree Chabot Museum en boek)
Museumkaart / Rotterdampas: € 29,50 (incl. entree Chabot Museum en boek)

RESERVEREN
CHABOTMUSEUM.NL/TICKETS of 010-4363713

 

Gerelateerd

De collectie

De collectie van het Chabot Museum geeft een breed beeld van het Rotterdamse kunstklimaat in het interbellum....

Stadsdichter Hester Knibbe over Henk Chabot

Op 11 oktober 2015 werd de tentoonstelling Mens, dier, polder geopend door stadsdichter van Rotterdam en winnaar van de VSB...

Rondleiding Museumparkvilla’s

Een rondleiding langs de modernistische villa’s aan het Museumpark. De tour start én eindigt bij het Chabot Museum. Een enthousiaste...